Ik ben kinderfysiotherapeute met als bijzonder aandachtsgebied de Sensorische Informatieverwerking (prikkelverwerking). Al ruim dertig jaar werk ik in de wijde omgeving van Gouda. Voordat ik enige jaren terug mijn eigen praktijk Cool Kids Kinderfysiotherapie startte, werkte ik onder meer bij de Stichting DOG (Dysfatische Ontwikkeling Gouda), op de ADHD-poli van het Groene Hart Ziekenhuis en op het KDC voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen.

Door de jaren heen heb ik een groot netwerk opgebouwd van personen en organisaties die werken aan het welbevinden van kinderen.

Op dit moment ben ik werkzaam in Gouda op de locatie Constantijn Huygensstraat van Cool Kids Kinderfysiotherapie. Tot voor kort werkte ik op de dagbehandeling voor het jonge kind, ‘de Vlinder’ eveneens te Gouda. Tenslotte ben ik als kinderfysiotherapeute verbonden aan de ADHD / ASS poli, de KinderPraktijk Zoetermeer.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeute ben ik (mede-)oprichter en eigenaar van het Opleidingscentrum SIEM (Sensorische Integratie en Meer). Ik ben daar tevens docent op de post-HBO opleiding ‘sensorische informatieverwerking’ en op de cursus ‘hechting en trauma’.


BIG-nummer Wies: 9034225604