Saskia Geraedts

Mijn naam is Saskia. Mijn interesses liggen op veel uiteenlopende gebieden. Met mijn enthousiasme en een grote dosis energie is mijn agenda zeven dagen per week gevuld. De locatie Zoetermeer is de plek waar ik mijn energie en creativiteit op de maandag, woensdag en donderdag kwijt kan door het werken met kinderen. Dat doe ik vol overgave en overtuiging, met gevoel voor de mogelijkheden die een kind in zich heeft en voor de grenzen die het nodig heeft.

Mijn aandachtsgebied zijn kinderen met problemen op het gebied van prikkelverwerking, ook wel sensorische informatieverwerking genoemd. De daaraan gekoppelde uitdagingen voor zowel ouder als kind ga ik niet uit de weg. Ik streef naar een optimale samenwerking met ouders, scholen en andere behandelaars zoals artsen en psychologen.

Sinds 2013 ben ik verbonden aan Cool Kids Kinderfysiotherapie. Ik word nog elke dag uitgedaagd om al mijn vaardigheden in te zetten om kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen, zowel op motorisch als sensorisch vlak.


BIG-nummer Saskia: 05060340104