Wij zijn open!

Ook tijdens deze lockdown zijn wij gewoon open. Kinderfysiotherapie valt onder de medische contactberoepen. Natuurlijk houden wij ons aan de regels die zijn opgesteld door het RIVM en verwachten we dit ook van onze cliëntjes. Als face to face behandelen niet mogelijk is kunnen we overgaan op behandelen via beeldbellen. De behandelend therapeut zal in overleg met ouders beslissen wat mogelijk is. U kan een aanmelding doen via 0182-820991 of via info@kinderfysiotherapie-gouda.nl.


Cool Kids zoekt kinderfysiotherapeut
(in opleiding)

Hou je van een uitdaging en ben jij op zoek naar afwisselend werk met kinderen in omgeving Gouda? Ben je zelfstandig en lijkt het je leuk om op scholen te werken? En werk je graag samen met anderen en zoek je de verbinding op? Lees dan vooral verder.

Kinderfysiotherapeut (in opleiding)
16 uur (met mogelijkheid tot uitbreiding)
Locatie Gouda en Zoetermeer

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinderfysiotherapeut (i.o.) met goede communicatieve vaardigheden, die graag de verbinding opzoekt met andere specialisaties. Je houdt ervan om zelfstandig aan de slag te gaan. Ben je nog in opleiding, dan word je uiteraard begeleid door één of meer kinderfysiotherapeuten binnen onze praktijk. Affiniteit met sensorische informatieverwerking is een pre. Lees verder...

Wie zijn wij?
Cool Kids is een kleine, maar bruisende praktijk met acht medewerkers: zes fysiotherapeuten (i.o.) en twee praktijkondersteuners. Wij werken nauw en laagdrempelig samen met andere disciplines, waaronder jeugdartsen, logopedisten en psychologen, maar ook leerkrachten en intern begeleiders binnen basisscholen. Naast algemene kinderfysiotherapie is Cool Kids gespecialiseerd in de behandeling van prikkelverwerkingsklachten bij kinderen van alle leeftijden.

Wat houdt het werk in?
Het werk bestaat uit onderzoek, verslaglegging en behandeling van kinderen met schrijfproblemen, fijn- en grof motorische problemen, orthopedische klachten en zuigelingen met o.a. een voorkeurshouding. Je werkt zowel binnen onze praktijklocatie(s) als op diverse basisscholen in Gouda.

Dienstverband
Het betreft een dienstverband per direct voor 16 uur in de week met mogelijkheid tot uitbreiding. Daarnaast zoeken wij vanaf februari t/m juni een waarnemend kinderfysiotherapeut voor 32 uur in de week.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan voor 15 januari jouw sollicitatiebrief voorzien van een CV naar:

Cool Kids Kinderfysiotherapie, t.a.v. Hannah Kisjes: hannah@kinderfysiotherapie-gouda.nl.


Nieuwe beslisboom voor kinderen met neusverkoudheid

Hoe ga je om met je kind als hij of zij verkouden is? De Belangenvereniging voor Ouders in de Kinderopvang (BOinK) en AJN Jeugdartsen Nederland hebben deze beslisboom opgesteld. Zo kun je makkelijk zien of je kind wel of niet naar school of naar de kinderopvang mag komen. Of naar de kinderfysiotherapie!

Meer lezen? Klik hier.

januari 2022
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Wij zoeken een nieuwe collega!

Het betreft in eerste instantie een waarneming voor zwangerschapsverlof, van september tot en met december 2020. Er is een mogelijkheid tot verlenging.

Cool Kids Kinderfysiotherapie is een echte kinderfysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Gouda en Zoetermeer. We hebben de zorg voor het kind en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. Steeds weer streven we naar een optimale ontwikkeling van het kind, zowel op motorisch als sensorisch vlak. De daarbij komende uitdagingen voor zowel ouder als kind gaan we niet uit de weg. Ons streven is om een optimale verbinding aan te gaan met ouders, scholen en andere behandelaars.

Kinderfysiotherapeut
24 uur
Locatie Gouda en Zoetermeer
September t/m december 2020
(met mogelijkheid tot verlenging)

Lees verder...

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut die in staat is om zelfstandig te werken, graag de verbinding opzoekt met andere specialisaties en affiniteit heeft met de doelgroep. Bij voorkeur heb je ook affiniteit met sensorische informatieverwerking.

Wat houdt het werk in?
Het werk bestaat uit onderzoek, verslaglegging en behandeling van kinderen met motorische problemen of een leer- en/of ontwikkelingsachterstand. Je bent werkzaam op twee basisscholen, in de praktijk en binnen een ADHD-poli. Cool Kids werkt nauw en laagdrempelig samen met andere disciplines (zoals kinderartsen, logopedisten en psychologen).

Dienstverband
Het betreft in eerste instantie een vervanging voor zwangerschapsverlof, van september tot en met december 2020. Daarna zijn er mogelijkheden voor een dienstverband bij Cool Kids.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van een CV naar:

Cool Kids Kinderfysiotherapie, t.a.v. mw. Hannah Kisjes: hannah@kinderfysiotherapie-gouda.nl.Wij zijn open!

Hoi!

Wij van Cool Kids hopen dat het met alle kinderen en ouders goed gaat in deze periode.

De meesten van jullie komen op dit moment eventjes niet naar de fysiotherapie. Maar Cool Kids is wel online!

Wij zijn gewoon open en bereikbaar voor onze huidige patiënten en voor nieuwe aanmeldingen. Afspraken vinden zo veel mogelijk plaats via beeldbellen.

Dus: wil je toch een afspraak maken of heb je een vraag? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, of gewoon via info@kinderfysiotherapie-gouda of op 0182-820991.

Groetjes!
Cool Kids


Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij de SI topper die wij zoeken?

Cool Kids Kinderfysiotherapie is een echte kinderfysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Gouda en Zoetermeer. We hebben de zorg voor het kind en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. Steeds weer streven we naar een optimale ontwikkeling van het kind, zowel op motorisch als sensorisch vlak. De daarbij komende uitdagingen voor zowel ouder als kind gaan we niet uit de weg. Het streven is om een optimale verbinding aan te gaan met ouders, scholen en andere behandelaars.

Lees verder...

Kinderfysiotherapeut 8-24 uur
Locatie Zoetermeer

Wat houdt het werk in?
Het werk bestaat uit onderzoek, verslaglegging en behandeling van kinderen met een leer- en of ontwikkelingsachterstand. De sensorische informatieverwerking speelt hierbij een belangrijke rol. Wij werken nauw en laagdrempelig samen met andere disciplines (zoals kinderarts, logopedie en psychologie). Er zijn veel mogelijkheden tot uitbreiding van werkzaamheden.

Voor onze locatie binnen de Kinderpraktijk Zoetermeer (een ADHD/autisme poli) in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut met een sterke affiniteit met sensorische informatieverwerking, die in staat is om zelfstandig te werken, graag de verbinding opzoekt met andere specialisaties en affiniteit heeft met de doelgroep.

Geïnteresseerd?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 1 april naar:
Hannah Kisjes van Cool Kids kinderfysiotherapie: hannah@kinderfysiotherapie-gouda.nl.