juni 2020
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Wij zijn open!

Hoi!

Wij van Cool Kids hopen dat het met alle kinderen en ouders goed gaat in deze periode.

De meesten van jullie komen op dit moment eventjes niet naar de fysiotherapie. Maar Cool Kids is wel online!

Wij zijn gewoon open en bereikbaar voor onze huidige patiënten en voor nieuwe aanmeldingen. Afspraken vinden zo veel mogelijk plaats via beeldbellen.

Dus: wil je toch een afspraak maken of heb je een vraag? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, of gewoon via info@kinderfysiotherapie-gouda of op 0182-820991.

Groetjes!
Cool Kids


Wij zoeken een nieuwe collega!

Ben jij de SI topper die wij zoeken?

Cool Kids Kinderfysiotherapie is een echte kinderfysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Gouda en Zoetermeer. We hebben de zorg voor het kind en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. Steeds weer streven we naar een optimale ontwikkeling van het kind, zowel op motorisch als sensorisch vlak. De daarbij komende uitdagingen voor zowel ouder als kind gaan we niet uit de weg. Het streven is om een optimale verbinding aan te gaan met ouders, scholen en andere behandelaars.

Lees verder...

Kinderfysiotherapeut 8-24 uur
Locatie Zoetermeer

Wat houdt het werk in?
Het werk bestaat uit onderzoek, verslaglegging en behandeling van kinderen met een leer- en of ontwikkelingsachterstand. De sensorische informatieverwerking speelt hierbij een belangrijke rol. Wij werken nauw en laagdrempelig samen met andere disciplines (zoals kinderarts, logopedie en psychologie). Er zijn veel mogelijkheden tot uitbreiding van werkzaamheden.

Voor onze locatie binnen de Kinderpraktijk Zoetermeer (een ADHD/autisme poli) in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut met een sterke affiniteit met sensorische informatieverwerking, die in staat is om zelfstandig te werken, graag de verbinding opzoekt met andere specialisaties en affiniteit heeft met de doelgroep.

Geïnteresseerd?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 1 april naar:
Hannah Kisjes van Cool Kids kinderfysiotherapie: hannah@kinderfysiotherapie-gouda.nl.